Algemene voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden Onlinetopreviews.nl

Inhoudsopgave:

  1. Gebruik van informatie
  2. Hyperlinks
  3. Affiliate disclaimer
  4. Intellectuele eigendomsrechten
  5. Privacybeleid
  6. Aansprakelijkheid
  7. Wijzigingen in de voorwaarden
  8. Toepasselijk recht en geschillenbeslechting
  9. Contactgegevens

1. Gebruik van informatie

We streven ernaar om je altijd te voorzien van de juiste en actuele informatie. De artikelen lopen we met regelmaat na om alles te controleren. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat informatie onvolledig, onjuist of niet meer actueel is, dan zijn wij niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen hiervan. We waarderen het uiteraard enorm als je het ons laat weten als je onjuiste informatie hebt gevonden op Onlinetopreviews.nl. Zo kunnen we deze aanpassen en worden andere bezoekers ook weer voorzien van de juiste informatie.

2. Hyperlinks

Onlinetopreviews.nl bevat hyperlinks naar websites van derden. We hebben geen invloed op deze websites en zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. We zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

3. Affiliate disclaimer

Sommige artikelen op Onlinetopreviews.nl bevatten affiliate links. Dit betekent dat we hier mogelijk een kleine commissie voor ontvangen als jij iets koopt via deze links. Dit kost jou niets extra’s. De vergoedingen gebruiken wij om de continuïteit van Onlinetopreviews.nl te kunnen blijven waarborgen. Een win-win situatie dus!

4. Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Onlinetopreviews.nl zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Wil je graag een tekst of foto gebruiken? Stuur ons een e-mail en dan bekijken we de mogelijkheden.

5. Privacybeleid

Het privacybeleid van Onlinetopreviews.nl beschrijft hoe persoonlijke gegevens worden verzameld, gebruikt en beschermd. Door gebruik te maken van deze website, stemt de gebruiker in met het privacybeleid.

6. Aansprakelijkheid

Onlinetopreviews.nl is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door het gebruik van de website, tenzij anders bepaald door de geldende wetgeving. Eventuele aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat de gebruiker heeft betaald voor het gebruik van de website.

7. Wijzigingen in de voorwaarden

De voorwaarden van Onlinetopreviews.nl kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Gebruikers worden op de hoogte gebracht van dergelijke wijzigingen.

8. Toepasselijk recht en geschillenbeslechting

Op deze gebruiksvoorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen zullen worden beslecht door de bevoegde rechtbanken van Overijssel, locatie Zwolle.

9. Contactgegevens

Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot deze gebruiksvoorwaarden of de website in het algemeen, neem contact met ons op via info@onlinetopreviews.nl.